چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

سفیر چین در ایران: در مبارزه علیه کرونا کنار هم هستیم

سفیر چین در ایران: در مبارزه علیه کرونا کنار هم هستیم سفیر چین در ایران در صفچانگ هوا سفیر چین در ایران با انتشار تصاویری از پرچم‌های ایران و چین و نمایش پرچم دو کشور بر روی برج آزادی تهران نوشت: علیه ویروس کوید ۱۹ می‌جنگیم. ما در کنار یکدیگر هستیم.حه توییتر خود با اشاره به شیوع ویروس کرونا نوشت: باید علیه ویروس کرونا بجنگیم. ما در کنار هم هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 21
کد خبر: ۳۶۵۴۶

سفیر چین در ایران در صفحه توییتر خود با اشاره به شیوع ویروس کرونا نوشت: باید علیه ویروس کرونا بجنگیم. ما در کنار هم هستیم.


چانگ هوا سفیر چین در ایران با انتشار تصاویری از پرچم‌های ایران و چین و نمایش پرچم دو کشور بر روی برج آزادی تهران نوشت: علیه ویروس "کوید ۱۹" می‌جنگیم. ما در کنار یکدیگر هستیم.

 

در آخرین اخبار رسمی مسئولان کشورمان ورود ویروس کرونای جدید به ایران را تایید و تا کنون مرگ ۳ نفر در اثر ابتلا به این ویروس تایید شده است.

 

سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با اعلام اینکه تاکنون ابتلای ۵ نفر به ویروس کرونا در ایران قطعی شده است، گفت: متاسفانه دو نفر از مبتلایان به کرونا فوت کرده‌اند و در حال حاضر دو نفر از مبتلایان به این بیماری در بیمارستان‌های قم و یک پزشک که از قم به اراک رفته بود، در بیمارستان این شهر در قرنطینه کامل به سر می‌برند.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار